Breaking news

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu feminin de la Osaka

loading...

Ana Bogdan s-a calificat luni, pe tabloul principal de simplu feminin de la Osaka, turneu WTA dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

ana bogdanAna Bogdan, aflată în prezent pe locul 243 mondial, a reușit să o elimine, luni, în ultimul tur al calificărilor pe americanca Tori Kinard, aflată pe locul 375.

Românca s-a impus în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 6-4, după două ore și 10 minute de joc cu americanca.

Ana Bogdan a trecut în primul tur preliminar de japoneza Yumi Miyazaki, cu 6-0, 6-2, iar în al doilea tur a învins-o pe nipona Nao Hibino, cu 6-2, 2-6, 6-1.

În primul tur pe tabloul principal la Osaka, Ana Bogdan va juca cu japoneza Misaki Doi, locul 109 mondial. Cele două au mai jucat o singură dată, în acest an la turneul de la Strasbourg, când japoneza s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-4.

Pentru că a trecut de calificări românca are asigurate 18 puncte WTA, iar pentru accederea în primul tur al tabloului principal de simplu feminin de la Osaka, Ana Bogdan are asigurat un punct cât și un cec în valoare de 1925 de dolari.

Este pentru a doua oară în 2014, când Ana Bogdan accede pe tabloul principal de simplu feminin al unui turneu WTA. În iulie, românca a ajuns până în turul doi al turneului de tenis de la Bad Gastein din Austria, unde a fost învinsă de Karolina Pliskova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata