Breaking news

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Rio Open 2015

loading...

Ana Bogdan s-a calificat duminică, pe tabloul principal de simplu feminin de la Rio Open 2015, turneu WTA dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

ana bogdanAna Bogdan, locul 202 mondial, și a șasea favorită a turneului de calificare, a eliminat-o duminică, în ultima rundă a calificărilor, pe belgianca Ysaline Bonaventure, cap de serie numărul șapte.

Românca s-a impus în fața belgiencei, în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-1, după două ore și 2 minute de joc.

Astfel că Ana Bogdan a acces pe tabloul principal de simplu feminin de la Rio Open, unde în primul tur va juca cu americanca Madison Brengle, locul 46 mondial și a patra favorită la Rio Open.

Calificarea pe tabloul principal de simplu feminin, îi asigură româncei 18 puncte WTA, la care se adaugă un punct din primul tur de pe tabloul principal, și un cec în valoare de 2100 de dolari.

Pe tabloul principal de simplu feminin de la Rio Open 2015 se mai află și româncele Irina Begu și Andreea Mitu.

Irina Begu, a doua favorită la Rio Open, va juca în primul tur cu australianca Olivia Rogowska, locul 196 mondial.

În 2014, Begu a fost eliminată în sferturi la Rio Open de brazilianca Teliana Pereira.

Andreea Mitu, locul 116 mondial, va juca în primul tur la Rio Open cu israelianca Julia Glushko, locul 150 WTA.

În turneul de dublu feminin de la Rio Open se află calificate în primul tur, româncele: Irina Begu, Elena Bogdan și Raluca Olaru.

Irina Begu face pereche la dublu feminin cu argentinianca María Irigoyen, principalele favorite ale turneului de dublu feminin, câștigătoare ale trofeului în anul 2014. Cele două vor juca în primul tur cu perechea formată din Dinah Pfizenmaier și Anna Schmiedlova.

Ana Bogdan face pereche la dublu cu americanca Nicole Melichar, iar în primul tur vor juca cu perechea formată din Tatiana Bua și Andrea Gamiz.

Raluca Olaru face cuplu cu Chin-Wei Chan, cele două vor juca în primul tur cu perechea formată din braziliencele Beatriz Haddad Maia și Teliana Pereira.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata