Breaking news

Ana Bogdan, calificare fabuloasă în sferturi de finală la BRD Bucharest Open 2017

loading...

Ana Bogdan a reuşit miercuri, să se califice în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open 2017, găzduit de Arenele BNR din Capitală.

ana bogdanAna Bogdan, locul 108 mondial a devenit prima jucătoare română calificată în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open 2017.

Românca a învins-o, miercuri, pe Cagla Buyukakcay (165 WTA) din Turcia cu scorul de 6-4, 7-5, după două ore şi cinci minute de joc.

Bogdan a reușit să se impună în ciuda faptului că în setul doi s-a accidentat la genunchiul drept, având nevoie de intervenția medicului.

La finalul meciului, românca a izbucnit în lacrimi, emoţionată că a reuşit să acceadă în sferturile de finală unde va juca cu Anastasija Sevastova principala favorită a turneului.

“Sunt fericită că accidentarea la genunchiul drept nu este gravă și că mâine deja pot să mă antrenez. A fost o întindere mai puternică, însă mă voi recupera până în ziua meciului. Este un pas în plus pe care l-am făcut, faptul că sunt în sferturi, și mă bucur că am reușit să-l fac la București. Am din ce în ce mai multă încredere în mine și în jocul meu. Îmi doresc din toată inima ca intrarea în top 100 să se producă aici, la București. Pentru a intra în top 100 am de mers până la capăt în turneu. Din câte am văzut pare să fie turneul româncelor. Mă bucur că și celelalte fete au câștigat atât la simplu,cât și la dublu și le urez multă baftă în continuare“, a spus Ana Bogdan.

Pentru calificarea în sferturile de finală, numărul 108 mondial va primi 5.900 de dolari și 60 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata