Breaking news

Amical întrerupt de o bătaie generală

loading...

rapid_echipaRapid București a disputat astăzi un meci amical cu formația Banik Ostrava în cadrul cantonamentului pe care formația bucureșteană îl susține în această perioada în Antalya.

Meciul s-a desfășurat de la bun început sub tensiune, rapidiștii acuzînd intrările dure ale adversarilor. Brigada de arbitri a scăpat meciul de sub control spre finalul partidei iar în minutul 85 au fost nevoiți să pună punct amicalului. In finalul meciului, Bornescu a fost jenat de un fundas advers, iar apoi a avut loc un schimb dur de replici. Cehul l-a palmuit pe portarul Rapidului, iar de aici s-a declansat un adevarat scandal. Staff-urile celor doua echipe au intrat in teren si au inceput sa imparta pumni in stanga si in dreapta.

Portarul echipei Rapid București, Mircea Bornescu, a declarat la finalul meciului că nu a făcut altceva decît să riposteze : “A incercat sa ma loveasca, iar eu m-am ferit. S-a creat o busculada si nu mai stiu ce s-a intamplat. Este regretabil. Tot meciul a fost tensionat. A intrat dur inca de la inceput. Pe final m-a lovit cu cotul in spate si eu m-am intors sa il intreb ce se intampla. Dupa asta a inceput sa ma loveasca iar eu am ripostat.”

Antrenorul celor de la Rapid a luat apărarea jucătorilor săi “Fundasul advers s-a pus in fata lui Bornescu si i-a tras una. Normal ca a reactionat, nu ati vazut ca a fost lovit cu pumnul? Foarte bine a facut ca a ripostat! Oricum, arbitrii au fost depasiti de situatie, “centralul” trebuia sa dea 4 cartonase rosii pentru Banik, dar el l-a eliminat pe Spadacio“. In total au fost arătate 8 cartonașe galbene si unul roșu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata