Breaking news

Alexandru Dedu, noul președinte al Federației Române de Handbal

loading...

Cristian Gaţu a pierdut după 18 ani, alegerile pentru șefia Federației Române de Handbal. Alexandru Dedu este noul șef.

alexandru deduDupă 18 ani de șefie, Cristian Gaţu nu mai este preşedintele Federaţiei Române de Handbal.  Alexandru Dedu este noul șef al Federației pentru următorii 4 ani. În cursa pentru șefia FRH au fost trei competitori.

Gaţu a întrunit doar 32 de voturi, Remus Drăgănescu a avut 56 de voturi, iar Alexandru Dedu 104, cu un vot anulat.

”Îmi doresc să conduc cât mai transparent cu putință această federație. E o mare responsabilitate pe umerii mei, pe umerii echipei pe care o s-o conduc, stă o istorie impresionantă și datoria mea e să încerc s-o readuc sau să o repun pe drumul către marea performanță. Cel mai îndrăzneț vis al meu este ca peste 4 ani să se spună: A făcut o treabă bună”, a declarat Dedu după alegerile de la FRH.

Cristian Gaţu era preşedinte al FRH din 1996. Alexandru Dedu, 42 de ani, este preşedinte al Ligii Profesioniste de Handbal. A avut o carieră valoroasă ca jucător, cîştigînd Liga Campionilor în trei rînduri.

În programul său, Dedu îşi propune, între altele, să formeze centre regionale de handbal şi să construiască o sală destinată doar handbalului.

În urma alegerilor, funcțiile de vicepreședinte au fost câștigate de Narcisa Lecușanu (segmentul feminin) cu 107 voturi, și respectiv Daniel Georgescu (segmentul masculin) cu 69 voturi.

Gheorghe Tadici, antrenorul naționalei feminine de handbal, a salutat alegerea lui Alexandru Dedu în funcția de președinte al federației și speră că lipsa lui de experiență nu va afecta gestionarea activităților curente ale federației.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata