Breaking news

Alexandrion Grup susține evenimentele sportive din Iași

loading...

Alexandrion Grup, brand implicat în dezvoltarea fenomenului sportiv din România, și-a ales ca destinație acum orașul Iași.

alexandrion-minge-fotbalAstfel, Alexandrion Grup a stabilit un parteneriat cu Asociația “Sport a la Iași” pentru sprijinirea evenimentelor “Iași Streetball Challenge”, “Crosul Firmelor Iași”, “Cupa Iris”, sau “Baschet la Iași”.

“Alexandrion Grup sprijină sportul de performanță, dar are ca scop și promovarea sportului de masă. Având în vedere faptul că sportul este un factor important în dezvoltarea oamenilor, acum am ales evenimentele din Iași. Și promitem că o să urmeze multe alte orașe din țară”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup.

Despre Alexandrion Grup Romania

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Despre Fundaţia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația va organiza în acest an cea de a treia editie a Premiilor Constantin Brancoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale romanesti prin onorarea celor mai remarcabili oameni de arta si cultura ai anului. Deasemenea, Fundatia va organiza anul acesta cea de a doua editie a Galei Premiilor Matei Brancoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea si sustinerea tinerilor oameni de cultura si arta din Romania. In domeniul sportiv, Fundatia Alexandrion a fost si este in continuare implicata in mod consecvent, atat prin sustinerea unor prestigioase echipe de handbal si fotbal dar si alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul si mai nou box-ul , cat si prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua editie, prin care se doreste contribuirea la sustinerea si recompensarea valorilor sportive din Romania.

Motto-ul Fundatiei Alexandrion este: „continuarea sustinerii miscarii sportive din Romania”

minge-baschet-alexandrion

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata