Breaking news

Alexandra Larisa Florian și Loredana Ohâi, aur la Europenele de judo Under-23 din Bulgaria

loading...

Româncele Alexandra Larisa Florian și Loredana Ohâi au cucerit vineri, medaliile de aur la Campionatele Europene de judo Under-23 de la Samokov din Bulgaria.

Alexandra Larisa Florian și Loredana OhâiJuniorii români au debutat cu succes la Europenele de Judo din Bulgaria, câștigând într-o singură zi, două medalii de aur.

Larisa Florian a învins-o în optimile de finală la categoria 52 kg pe bulgăroaica Galia Ivanova, în sferturi a trecut de Shira Hayat (Israel), în semifinale a dispus de kosovara Distria Krasniqi, iar în ultimul act a câștigat în fața altei reprezentate a Israelului, Gili Cohen.

Loredana Ohâi s-a impus la categoria 57 de kg., în primul tur în fața ucrainencei Natalia Ilkov, în sferturi a dispus de Ilayda Seyis (Turcia), în semifinale a trecut de Ivelina Ilieva (Bulgaria), pentru ca să câștige medalia de aur grație victoriei asupra franțuzoaicei Lola Benarroche. La aceeași categorie, Andreea Geanina Florian a cedat în primul tur la Narges Mohseni (Austria).

În întrecerea masculină, Amado Claudiu Lazea a fost învins în primul tur la cat. 60 kg de croatul Bernard Azinovi.

România mai are patru sportivi în competiție, Adrian Daroti (cat. 73 kg), Raul Hănciută (cat. 90 kg), Daniel Natea (cat. +100 kg) și Flavius Smeu (cat. +100 kg).

La Europene participă 276 de judoka din 36 de țări, 159 la masculin și 117 la feminin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata