Breaking news

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal de simplu de la Florianopolis

loading...

Alexandra Dulgheru s-a calificat luni, pe tabloul principal de simplu feminin din cadrul turneului WTA de tenis de la Florianopolis, Brazilia.

dulgheru alexandraAlexandra Dulgheru a reușit să treacă de turul de calificări și să acceadă pe tabloul principal la Brasil Tennis Cup 2014, turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Dulgheru  a trecut în prima rundă de calificări de Stephanie Vogt, scor 6-3, 3-6, 6-1, iar în al doilea tur de poloneza Katarzyna Piter, cap de serie numărul 4. Partida cu poloneza a început duminică și din cauza ploii, s-a oprit, la scorul de 2-6, 6-4. Partida a fost reluată azi, iar Alexandra Dulgheru, a 9-a favorită a calificărilor a câștigat setul tei cu 6-1.

Pentru că a trecut de calificări, Alexandra Dulgheru va primi 18 puncte WTA și un cec în valoare de 1020 de dolari. Iar accederea în primul tur al tabloului principal, îi asigură 1 punct WTA și un cec în valoare de 2100 de dolari.

În turul doi al calificărilor se află și Irina Begu, care va juca pentru accederea pe tabloul principal, cu belgianca Alison Van Uytvanck, cap de serie numărul 6.

Pe tabloul de simplu feminin se află și româncele Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu, desemnate capi de serie numărul 5 și respectiv numărul 6.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata