Breaking news

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal de la Pattaya Open

loading...

Alexandra Dulgheru a reușit să se califice, luni, pe tabloul principal de simplu feminin de la Pattaya Open, din Thailanda, turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

dulgheru alexandraAlexandra Dulgheru a reușit să se impună în turul doi al calificărilor pe tabloul principal de simplu feminin, în trei seturi, în fața australiencei Anastasia Rodionova, cap de serie numărul 4.

Alexandra Dulgheru a pierdut primul set cu 3-6 în fața australiencei. Însă românca a revenit spectaculos în setul doi, de la scorul de 2-4 la 6-4.

Românca a fost cât pe ce să rateze calificarea pe tabloul principal întrucât în setul trei a condus cu 200, scor la care a ratat cinci mingi de un nou brake. Mai apoi românca a fost condusă cu 3-2, a reușit egalarea la 3-3-, a făcut brake cu care a preluat conducerea cu 4-3 dar din nou și-a pierdut serviciul.

După ce i-a anulat australiencei o minge de meci la scorul de 6-5, românca a egalat scorul la 6-6 și a împins soarta calificării în tie-break. Unde din fericire, Dulgheru s-a impus cu 7-2.

Românca și-a adjudecat victoria după două ore și 20 de minute de joc cu Anastasia Rodionova.

Pentru calificarea pe tabloul principal, Alexandra va primi 18 puncte WTA și 1285 de dolari. Iar pentru accederea în primul tur pe tabloul de simplu, Dulgheru are asigurat un punct WTA și 2.200 de dolari.

Pe tabloul principal de simplu feminin se află și Sorana Cîrstea, cap de serie numărul trei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata