Breaking news

Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Florianopolis

loading...

Alexandra Dulgheru s-a calificat miercuri seară, în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Florianopolis din Brazilia, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

alexandra dulgheru - tenisAlexandra Dulgheru merge ceas la turneul din Brazilia și a reușit să bifeze a patra victorie consecutivă, calificându-se în sferturile de finală. Românca a reușit să se impună în două seturi, scor 7-5, 6-2, în fața braziliencei Teliana Pereira, locul 103 mondial.

Alexandra Dulgheru a debutat cu brake în partida cu brazilianca, a condus apoi cu 2-0 pe primul serviciu.  După care, românca și-a pierdut de trei ori consecutiv, serviciul, și tot de trei ori a făcut re-brake. În cele din urmă, și-a adjudecat primul set cu 7-5, după 57 de minute de joc, cu brazilianca, grație, brake-ului făcut la scorul de 5-5.

Alexandra Dulgheru a debutat cu brake și în setul doi. După care , românca și-a pierdut serviciul. Dulgheru a făcut al doilea brake la scorul de 2-2, a urmat la serviciu și s-a distanțat la 4-2. Mai apoi, românca a făcut din nou brake și s-a distanțat la 5-2. A urmat la serviciu și s-a impus cu 6-2.

Alexandra dulgheru și-a adjudecat victoria și calificarea în sferturile de finală, după o oră și 42 de minute de joc cu brazilianca.

În sferturile de finală, Dulgheru va juca cu Klara Zakopalova, a treia favorită a turneului de la Florianopolis.

În sferturile de finală este deja calificată românca Alexandra Cadanțu. Accederea în sferturi, îi asigură lui Dulgheru 60 de puncte WTA și un cec în valoare de 6.175 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata