Breaking news

Alexandra Dulgheru, Irina Begu și Andreea Mitu, în turul doi la Roland Garros

loading...

Alexandra Dulgheru, Irina Begu și Andreea Mitu s-a calificat luni, în turul doi la simplu feminin la turneul de tenis de la Roland Garros. Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur de Carla Suarez Navarro.

begu - dulgheru - mituTrei din cele patru românce aflate azi pe tabloul principal de simplu feminin de la Roland Garros, au bifat victorii în primul tur. Singura ghinionistă a fost Monica Niculescu.

Alexandra Dulgheru a trecut facil în primul tur, în două seturi, scor 6-3, 6-1, de Nicole Gibbs. În turul doi, Dulgheru va juca cu Alize Cornet.

Irina Begu a învins-o în două seturi, scor  6-4, 7-6(8-6), pe Bethanie Mattek-Sands, iar în runda a doua va juca cu Ana Konjuh.

Andreea Mitu, prezentă în premieră pe tabloul principal, a învins-o tot în două seturi, pe Alize Lim, scor 6-3, 6-2. În turul secund la Roland Garros, Mitu va juca cu învingătoarea partidei jucate de Karolina Pliskova și Shuai Zhang.

Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur de Carla Suarez Navarro, în două seturi, 2-6, 2-6. Niculescu va primi doar 10 puncte WTA și 25.000 de euro.

În timp ce Dulgheru, Begu și Mitu, vor primi fiecare câte 50.000 de euro și câte 70 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata