Breaking news

Alexandra Dulgheru, eliminată în turul doi al calificărilor la Australian Open

loading...

Alexandra Dulgheru a ratat calificarea în turul trei al calificărilor pe tabloul principal de simplu feminin din cadrul turneului de Grand Slam de la Australian Open 2014.

alexandra dulgheruAlexandra Dulgheru, locul 164  WTA, a fost învinsă vineri, în trei seturi, în turul doi al calificărilor de cehoaica Katerina Siniakova

Românca pierdut primul set cu 6-3, după 32 de minute de joc cu Katerina Siniakova, locul 172 WTA.

Dulgheru dădea semne de revenire în setul doi pe care și l-a adjudecat cu scorul de 6-2, în doar 29 de minute de joc. Din păcate, românca a clacat în setul trei pe care l-a cedat cu scorul de 6-2.

În setul trei, când era condusă cu 5-2, Alexandra Dulgheru a ratat o minge de re-brake și mai apoi i-a anulat cehoaicei o minge de meci. În cele din urmă, Katerina Siniakova a trecut din nou în avantaj și a câștigat meciul, după o oră și 42 de minute de joc cu românca.

Pentru accederea în turul doi al calificărilor la Australian Open, Alexandra Dulgheru va primi 7200 de dolari și 40 de puncte WTA.

Din cele trei românce aflate în calificări, doar Irina Begu a reușit să se califice în turul trei. Tot azi, Andreea Mitu a fost eliminată în trei seturi de Zarina Diyas.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata