Breaking news

Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur la Australian Open 2015

loading...
0 3

Alexandra Dulgheru a fost eliminată, luni, în primul tur la simplu feminin la Australian Open 2015, de australianca Jarmila Gajdosova, în două seturi, scor 6-3, 6-4.

alexandra dulgheru - australian open 2015Alexandra Dulgheru, locul 78 mondial, prezentă pentru a patra oară pe tabloul principal de simplu feminin de la Australian Open, a fost eliminată și în acest an încă din primul tur, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată la turneul australian.

Românca a fost învinsă în primul tur, în două seturi, scor 6-3, 6-4, de australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 mondial.

Alexandra Dulgheru a jucat modest și a fost condusă în primul set cu 4-0, scor la care a făcut re-break. A reușit apoi să-și câștige de două ori serviciul și mai apoi a pierdut primul set cu 3-6.

În setul doi a servit prima, iar la scorul de 1-1 a pierdut din nou serviciul, iar la scorul de 5-3 i-a anulat australiencei două mingi de meci.

Însă inevitabilul s-a produs pe serviciul adversarei, care, după 88 de minute de joc s-a calificat în turul doi, unde va juca cu altă româncă, Simona Halep.

Pentru accederea în primul tur la Australian Open, Dulgheru va încasa 34.500 de dolari și va primi 10 puncte WTA.

În primul tur la simplu feminin la Australian Open se mai află și româncele Irina Begu, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata