Breaking news

Alexandra Dulgheru, eliminată în optimi la Pattaya Open 2014

loading...

Alexandra Dulgheru a ratat joi, calificarea în sferturile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului WTA de tenis Pattaya Open din Thailanda, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

dulgheru alexandraVenită din calificări, Alexandra Dulgheru a fost eliminată joi, în optimi de chinezoaica Shuai Peng, locul 43 WTA și a opta favorită a turneului de la Pattaya Open.

Alexandra Dulgheru a pierdut primul set cu 3-6. În setul doi, românca a făcut brake în debut și a condus cu 3-0 și mai apoi cu 4-1. Însă din păcate, românca nu a mai reușit să câștige nimic și Peng și-a adjudecat și setul doi, cu scorul de 6-4.

Accederea în turul doi la Pattaya Open, îi asigură româncei 30 puncte WTA și un cec în valoare de 3420 de dolari. La care se adaugă 18 puncte WTA din calificări și 1285 de dolari. Cele 48 de puncte WTA, o vor ajuta pe Dulgheru să urce câteva locuri în clasamentul mondial.

Pe tabloul principal de simplu feminin de la Pattaya Open 2014, rămâne Sorana Cîrstea, care s-a calificat în sferturile de finală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata