Breaking news

Alexandra Dulgheru a urcat 21 de locuri în ierarhia mondială WTA

loading...

Alexandra Dulgheru a reușit cea mai spectaculoasă urcare în clasamentul WTA, din 2014. Românca a urcat 21 de locuri față de săptămâna trecută, fiind acum pe poziția 120 mondială.

alexandra dulgheru - tenisAlexandra Dulgheru este la doar 98 de puncte de top 100 mondial. Românca a avut o evoluție foarte bună la turneul WTA din Brazilia, de la Florianopolis, unde a ajuns până în sferturile de finală, trecând însă și prin calificări.

Punctele câștigate în Brazilia au ajutat-o pe Alexandra Dulgheru să ajungă până pe locul 120 în ierarhia mondială de simplu feminin. Dacă va continua să joace la fel de bine ca în Brazilia, Alexandra Dulgheru are toate șansele ca în luna martie să reintre în top 100 mondial. Cea mai bună clasare a lui Dulgheru, din carieră, în ierarhia WTA, a fost locul 29, în anul 2010.

Simona Halep staționează și în această săptămână, pe locul 7 mondial, la fel și Sorana Cîrstea, care ocupă poziția 27 WTA. Alexandra Cadanțu a urcat trei locuri, până pe 59, iar Monica Niculescu a coborât zece locuri, până pe poziția 53.

Serena Williams rămâne liderul clasamentului feminin, fiind urmată de chinezoaica Na Li și de poloneza Agnieszka Radwanska.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata