Breaking news

Alexandra Dulgeru, în turul doi al calificărilor la Roland Garros

loading...

Alexandra Dulgheru a reușit joi, să acceadă în turul doi al calificărilor pentru tabloul de simplu feminin din cadrul turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros.

dulgheru alexandraAlexandra Dulgheru a produs o primă surpriză în turneul de calificări, reușind să o elimine pe iberica Lara Arruabarrena, cap de serie numărul 15. Partida a început miercuri, și a fost terminată joi, întrucât a fost oprită la jumătatea setului doi. Românca câștigase primul set cu 6-3, și urma la serviciu în setul doi, când partida a fost suspendat, la scorul de -4-5.

Iberica și-a adjudecat setul doi în tie-break cu 7-6(7-3), astfel că s-a ajuns în setul decisiv. În setul trei, Alexandra Dulgheru a făcut brake la scorul de 4-3, și apoi a servit la 5-3, pentru meci, însă și-a pierdut serviciul. Din fericire a făcut rapid re-brake, a urmat la serviciu, a ratat două mingi de set și apia cu a treia a închis partida.

În turul doi al calificărilor, Alexandra Dulgheru, locul 137 WTA, va juca cu canadianca Aleksandra Wozniak, locul 154 mondial. Accederea în turul doi al calificărilor îi asigură româncei un cec în valoare de 5.000 de euro și 40 de puncte WTA.

În primul tur al calificărilor la Roland Garros se mai află și româncele Irina Begu și Andreea Mitu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata