Breaking news

Alexandra Cadanțu va juca semifinala de la Budapesta cu Simona Halep

loading...

Semifinală 100% românească la turneul de tenis feminin din Budapesta. Alexandra Cadanțu a învins-o pe israelianca Shahar Peer și s-a calificat în semifinale unde va juca cu Simona Halep.

halep si cadantuAlexandra Cadanțu va juca semifinala de la Budapesta cu compatrioata sa, Simona Halep. Astfel că o româncă va juca finala de la Budapesta.

Cadanțu a câștigat cu lejeritate primul set, cu 6-0, însă a avut de furcă în setul doi, unde a reușit să revină în joc de la 2-4, la 7-5.

Alexandra Cadanțu a debutat cu brake în sfertul de finală cu israelianca Shahar Peer, iar după 26 de minute de joc, românca a câștigat la zero primul set.

După primul set pierdut la zero, Shahar Peer și-a ridicat foarte mult nivelul de joc în setul doi, unde deși a pierdut primul serviciu a reușit să revină de la 0-1 la 4-2. La acest scor, Alexandra Cadanțu s-a trezit și a obținut două mingi de re-brake, reușind să reducă scorul la 3-4.

Israelianca a reușit să mai obțină două mingi de brake la scorul de 4-3, dar Cadanțu le-a anulat, a trecut în avantaj și a egalat scorul la 4-4.

Alexandra Cadanțu a reușit să facă brake-ul la scorul de 5-5, a preluat conducerea cu 6-5, a urmat la serviciu și s-a impus în setul doi cu 7-5.

Românca a reușit să câștige meciul cu Shahar Peer într-o oră și 25 de minute de joc.

Pentru accederea în semifinală, Alexandra Cadanțu și-a asigurat un cec în valoare de 10.425 de dolari și 130 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata