Breaking news

Alexandra Cadanțu și Irina Begu, în optimi la Taşkent

loading...

Irina Begu și Alexandra Cadanțu s-au calificat luni, în optimile de finală ale turneului WTA de la Taşkent din Uzbekistan, dotat cu premii totale de 235.000 de dolari.

alexandra cadantu si irina beguIrina Begu, cap de serie numărul 6, a învins-o în manşa inaugurală pe rusoaica Alexandra Panova, cu scorul de -6 (8), 6-1.

Pentru calificarea în optimi, Irina Begu, şi-a asigurat un cec de 3.200 de dolari şi 30 de puncte WTA. În această etală a turneului va juca fie cu Arina Folţ (Uzbekistan) fie cu Maria-Teresa Torro-Flor (Spania).

Şi Alexandra Cadanţu s-a calificat, luni, în optimile de finală, după ce a învins-o pe uzbeka Sabina Şaripova, cu un sec 6-2, 6-0.

Cadanţu, a cincea favorită, va juca în optimi cu Nadia Kicenok (Ucraina), care a trecut de Eva Birnerova (Cehia) cu 7-5, 6-2.

La dublu, Begu şi Cadanţu vor juca în primul tur cu favoritele nr. 3, Eva Birnerova (Cehia)/Irina Buriaciok (Ucraina), iar Raluca Olaru şi Vesna Dolonc (Serbia), favoritele nr. 4, vor înfrunta gemenele ucrainene Liudmila şi Nadia Kicenok.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata