Breaking news

Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan au câștigat finala de dublu feminin de la BRD Bucharest Open

loading...

Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan au câștigat duminică, finala de dublu feminin din cadrul turneului WTA de tenis de la BRD Bucharest Open 2014.

alexandra cadantu si elena bogdan - brd bucharest open 2014Primul trofeul la dublu feminin din cadrul primei ediții a BRD Bucharest Open 2014 a fost adjudecat de două românce.

Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan s-au impus duminică, în trei seturi, în fața perechii formate din Cagla Bueyuekakcay și Karin Knapp.

Româncele au început finala cu brake, au condus apoi cu 2-0, ca mai apoi să-și adjudece primul set cu 6-4. În setul doi, Cadanțu și Bogdan au condus cu 2-1, grație brake-ului făcut la scorul de 1-1. Însă din păcate Alexandra Cadanțu a făcut două duble greșeli pe propriul serviciu și adversarele au făcut re-brake și au egalat scorul la 2-2.

La scorul de 2-2, româncele au ratat două mingi de re-brake, iar Cagla Bueyuekakcay și Karin Knapp au trecut la conducerea setului doi. Cadanțu a făcut din nou două duble greșeli pe propriul serviciu la scorul de 3-5 și astfel româncele au cedat setul doi cu 3-6.

La fel ca și în semifinala de sâmbătă seară, s-a ajuns la super tie-break. Cadanțu a servit prima și a pierdut punctul, ca mai apoi româncele să se vadă conduse cu 2-0. Scor la care au făcut re-brake și au revenit în meci. Susținute frenetic de public, româncele au câștigat super tie-break-ul cu scorul de 5-1o și își trec în palmares primul turneu WTA din carieră.

Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan vor încasa 12.300 de dolari și vor primi 280 puncte WTA pentru câștigarea trofeului, în timp ce învinsele vor primi un cec în valoare de 6.400 de dolari și 180 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata