Breaking news

Alexandra Cadanțu și Alexandra Dulgheru, eliminate în sferturile de finală la Florianopolis

loading...

Alexandra Cadanțu și Alexandra Dulgheru au fost eliminate, joi seară, în sferturile de finală ale turneului WTA de tenis de la Florianopolis, Brazilia.

alexandra dulgheru si alexandra cadantuDouă dintr-o lovitură. Alexandra Dulgheru și Alexandra Cadanțu și-au încheiat evoluția la Brasil Tennis Cup, joi seară, în sferturile de finală.

Alexandra Dulgheru a pierdut primul set cu Klara Zakopalova, după 47 de minute de joc, cu scorul de 3-6, deși a condus cu 3-0.

Românca a început prost și setul doi, pierzându-și serviciul. Din fericire, Dulgheru a reușit să facă re-brake și să egaleze scorul la 1-1 în setul doi. A urmat la serviciu, l-a câștigat fără probleme și a preluat conducerea cu 2-1. Însă din păcate, a pierdut și setul doi, după ce la scorul de 2-5, Dulgheru s-a retras.

Alexandra Cadanțu, cap de serie numărul șase, a fost învinsă de Yaroslava Shvedova, în două seturi, scor 3-6, 3-6, într-o oră și 17 minute de joc.

Pentru că au jucat sferturi de finală la Florianopolis, atât Alexandra Cadanțu, cât și Alexandra Dulgheru vor primi câte un cec în valoare de 6,175 de dolari  și câte 60 puncte WTA.

În sferturile de finală este calificată și Monica Niculescu, care va juca în această etapă a turneului, cu Carla Suarez.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata