Breaking news

Albert Saritov aduce ultima medalie pentru România la Rio. Bronz la lupte libere

loading...

Albert Saritov a cucerit duminică seară, în ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, medalia de bronz la lupte libere, categoria 97 de kilograme. Este ultima medalie cucerită de România la Olimpiada de la Rio, astfel că palmaresul delegației tricolore a ajuns la 5 medalii: una de aur, una de argint și trei de bronz.

albert saritovAlbert Saritov, rusul naturalizat în România, s-a impus duminică, în meciul pentru medalia de bronz, cu scorul de 10-0 în fața georgianului Elizbar Odikadze.

Românul a condus în prima repriză cu 6-0, iar în a doua repriză a terminat meciul înainte cu 20 de secunde de timpul regulamentar pentru că a atins 10 puncte.

Saritov a trecut în recalificări de cubanezul Javier Cortina Lacerra (8-1 puncte tehnice, 3-1 la puncte de clasificare).

În optimi, Saritov a trecut de moldoveanul Nicolai Ceban, iar în sferturi a fost întrecut de americanul Kyle Snyder.

România a cucerit la Rio cinci medalii: una singură de aur prin echipa feminină de spadă, argint la tenis prin Florin Mergea și Horia Tecău, și trei de bronz: una la haltere prin Gabriel Sîncrăian, bronz la canotaj în proba feminină de 8+1 și bronzul de azi de la lupte libere prin Albert Saritov.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata