Breaking news

Africa de Sud bătută măr de Uruguay

loading...

Țara gazdă a Campionatului Mondial de Fotbal,Africa de Sud, a fost învinsă cu un sec 0-3 de Uruguay, înfrângere care reduce șansele la zero pentru calificarea în optimile competiției.

fotbalSud-americanii au câştigat cu scorul de 3-0, două goluri fiind marcate de vedeta Diego Forlan în minutul 24 și ob din penalty şi al treiela gol a fost marcat de fostul jucător al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira – în minutul 94. Uruguayenii au nevoie de un singur punct din meciul cu Mexic pentru a merge mai departe la turneul final.

Slecţionata “Bafana Bafana” nu a dezamăgit în primul meci, golul lui Siphiwe Tshabalala fiind unul dintre cele mai frumoase ale turneului. De cealaltă parte, Uruguay şi Franţa s-au anulat reciproc, meciul încheindu-se cu scorul de 0-0. Cu toate acestea, sud-americanii au o forţă ofenisvă de temut, Diego Forlan şi Luis Suarez formând un cuplu de atac redutabil.
Uruguayenii s-au descurcat şi fără vedeta de la mijlocul terenului Nicolas Lodeiro, în timp ce sud-africanii lui Carlos Alberto Pareira nu au rupt gura târgului la Pretoria. Niciodată în istoria Cupei Mondiale echipa ţării gazdă nu a părăsit competiţia în prima fază a competiţiei, însă Africa de Sud a fost eliminată de fiecare dată până acum încă din grupe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata