Breaking news

Adrian Ungur, victorie fabuloasă în finala turneului ATP Challenger de la Sibiu

loading...

Adrian Ungur a câștigat luni, turneul de tenis ATP Challenger de la Sibiu, după ce l-a învins în finală pe ibericul Pere Riba, la capătul unei partide spectaculoase.

adrian ungurAmânată o zi din cauza ploii, finala turneului Sibiu Open 2015 a ajuns să se joace pe hard și nu pe zgură așa cum se desfășuraseră toate partidele.

Ploaia i-a făcut pe organizatori să mute meciul în Sala Polisano din Sibiu.

Adrian Ungur a câștigat primul set al finalei cu 6-4, după care a cedat setul doi cu 3-6.

În setul decisiv, Adrian Ungur și-a pierdut serviciul la scorul de 1-1, după care a reușit egalarea la 4-4. dar din nou și-a pierdut serviciul și din nou a făcut re-break și a egalat scorul la 5-5.

De astă tată și-a făcut serviciul și la 6-5, după ce a ratat două mingi de meci pe serviciul ibericului, a fructificat-o pe cea de-a treia. Lucru care l-a enervat maxim pe Pere Riba, care a răcnit de nervi, din toți plămânii.

Și după o oră și 58 de minute de joc, Adrian Ungur și-a adjudecat trofeul la Sibiu, la trei ani distanță de când își trecea în palmares primul trofeu al competiției.

Adrian ungur îi răzbună astfel pe Victor Hănescu și Victor Crivoi, întrucât cei doi români au fost învinși la Sibiu de Pere Riba. Hănescu a fost eliminat în primul tur, iar Crivoi în sferturi de finală.

Pentru calificarea în finala de la Sibiu Open, Adrian Ungur și-a asigurat 55 de puncte ATP și un cec în valoare de 3600 de euro.

Adrian Ungur va primi 90 de puncte ATP și un cec în valoare de 6150 de euro pentru câștigarea turneului Sibiu Open 2015.

Este primul trofeu ATP Challenger pe 2015 câștigat de Adrian Ungur și al doilea turneu pe 2015, după cel de la dublu masculin cucerit în aprilie alături de Marius Copil la BRD Țiriac Năstase Tropy.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata