Breaking news

Adrian Ungur și Victor Hănescu, în optimi la challengerul din Trnava

loading...

Adrian Ungur și Victor Hănescu s-au calificat miercuri în optimile de finală ale challengerului din Trnava, în timp ce Marius Copil și Victor Crivoi au fost eliminați.

victor hanescu - adrian ungurDoi din ce patru români aflați în primul tur al probei de simplu masculin din cadrul turneului ATP CHallenger de la Trnava, au reușit să acceadă în optimi.

Adrian Ungur s-a impus în două seturi, scor 6-4, 7-6(7-4), în fața lui Franco Skugor, după o oră și 49 de minute de joc.  Românul, care în 2013 a jucat finala la Trnava, va juca în optimi cu învingătorul partidei disputate de Steve Darcis și Marco Cecchinato.

Victor Hănescu a reușit să-l elimine miercuri, în primul tur pe Mate Delic, scor 7-5, 6-2. În optimi, Hănescu, al optulea favorit al turneului, va juca cu Antonio Veic.

Din păcate, Marius Copil și Victor Crivoi au fost eliminați încă din primul tur.

Marius Copil, locul 174 ATP, a fost bătut măr în două seturi, scor 6-4, 6-4, de Jan Hajek, jucător aflat abia pe locul 344 în lume.

Victor Crivoi, venit din calificări a fost învins în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 2-6, de moldoveanul Radu Albot.

Calificarea în optimi a lui Hănescu și ungur le asigură câte un cec în valoare de 730 de euro și 8 puncte ATP. În timp ce Marius Copil și Victor Crivoi vor primi doar câte un cec în valoare de 440 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata