Breaking news

Adrian Ungur și Victor Crivoi, calificați în sferturi de finală la turneul de tenis de la Sibiu

loading...

Adrian Ungur și Victor Crivoi s-au calificat joi, în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis ATP Challenger de la Sibiu.

adrian ungurAdrian Ungur, locul 226 ATP, l-a eliminat joi, în optimi de finală pe francezul Tristan Lamasine, locul 2012 ATP.

Românul s-a impus lejer, în două seturi, scor 6-4, 6-4, după doar o oră și 21 de minute de joc.

În sferturi de finală Adrian Ungur va juca cu sârbul Dușan Lajovic, principalul favorit al turneului de tenis de la Sibiu.

Tot joi, Victor Crivoi, locul 560 ATP și posesorul unui wild card pe tabloul principal de la Sibiu, s-a impus joi, în optimi, în fața slovacului Filip Horansky, locul 379 ATP.

Crivoi s-a impus în trei seturi, scor 7-6(8-6), 3-6, 6-3, după două ore și 13 minute de joc.

În sferturi de finală, românul va juca cu ibericul Pere Riba cel care în primul tur l-a eliminat pe Victor Hănescu.

Astfel că România are trei jucători calificați în sferturi de finală la simplu la Sibiu, după ce și Alexandru Petru Luncanu a reușit miercuri să acceadă în această fază a competiției.

Ungur și Crivoi și-au asigurat câte un cec în valoare de 1245 de euro și câte 17 puncte ATP pentru calificarea în sferturi de finală.

Din păcate, Andrei Stefan Apostol, venit din calificări din postura de lucky luser, a abandonat în optimi de finală în partida cu sârbul Dușan Lajovic, în primul set la scorul de 0-3.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata