Breaking news

Adrian Ungur și Marius Copil, eliminați în primul tur la BRD Năstase Țiriac Trophy 2016

loading...

Adrian Ungur și Marius Copil, singurii români prezenți pe tabloul principal de simplu al turneului ATP 250 BRD Năstase Țiriac Trophy 2016, au fost eliminați luni, încă din primul tur. Cei doi români își pot lua revanșa în proba de dublu masculin.

adrian ungur - marius copilRomânia a rămas fără reprezentanți în proba de simplu masculin a turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2016 încă din prima zi.

Adrian Ungur și Marius Copil, posesorii unui wild card din partea organizatorilor, au eșuat lamentabil încă din primul tur.

Adrian Ungur, aflat pe locul 193 ATP, a pierdut partida în fața lui Guido Pella, favorit numărul 6 la București, în două seturi, scor 5-7, 2-6, după o oră și 40 de minute de joc.

Marius Copil, aflat pe locul 186 în lume, a cedat partida din primul tur, în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 2-6, în fața lui Damir Dzumhur, tot după o oră și 40 de minute de joc.

Nici la dublu românii nu merg bine la turneul de la Arenele BNR

Victor Hănescu și Vlad Victor Cornea au fost eliminați încă din primul tur la dublu masculin de americanii Eric Butorac și Scott Lipsky, scor 2-6, 3-6.

În primul tur al probei de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2016 au mai rămas românii Horia Tecău și Florin Mergea, capi de serie numărul unu, care joacă împreună în premieră la turneul de la București, cât și Marius Copil și Adrian Ungur câștigătorii turneului în 2015.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata