Breaking news

Adrian Ungur și Marius Copil, calificare fabuloasă în finala de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015

loading...

Marius Copil și Adrian Ungur vor juca pentru prima dată în carieră, finala turneului de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015.

adrian ungur - marius copilAdrian Ungur și Marius Copil i-au învins în semifinale pe britanicii Colin Fleming și Jonathan Marray și s-au calificat pentru prima dată în finala competiției de tenis de la București.

Românii au câștigat primul set cu 6-4, după care au cedat în setul doi cu 3-6, după ce Copil și-a pierdut serviciul la scorul de 1-2. Și asta după ce românii au ratat trei mingi de break la scorul de 1-1.

Astfel că soarta calificării în finală s-a decis în super-tie-break unde românii au reușit să se impună cu 10-6.

În ultimul act la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, Adi Ungur și Marius Copil vor juca cu perechea învingătoare din cea de-a doua semifinală disputată de Simone Bolelli/Steve Darcis și Nicholas Monroe/Artem Sitak.

Accederea în finală le asigură lui Marius Copil și Adrian Ungur un cec în valoare de 12.760 de euro și câte 150 de puncte ATP. Dacă vor reuși să se impună în finala de duminică. Copil și Ungur vor primi câte 250 de puncte ATP și un cec în valoare de 24.280 de euro.

În 2014, trofeul la dublu masculin la BRD Năstase Țiriac Trophy a fost cucerit de perechea româno-olandeză formată din Horia Tecău și Jean Julien Rojer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata