Breaking news

Adrian Ungur și Marius Copil au câștigat finala de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015

loading...

Adrian Ungur și Marius Copil au câștigat pentru prima dată în carieră, finala de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015.

marius copil - adrian ungur - brd nastase tiriac trophy 2015Adrian Ungur și Marius Copil, posesorii unui wild card pe tabloul principal de dublu, au reușit să câștige turneul, după ce duminică, în finală i-au învins pe Nicholas Monroe și Artem Sitak.

Adrian Ungur și Marius Copil au început finala de dublu cu un break, după care și-au pierdut pe rând serviciul și în cele din urmă au cedat primul set cu 3-6.

Ungur a servit primul în setul doi, și-a făcut serviciul, după care românii au reușit break pe serviciul lui Sitak și s-au distanțat la 2-0. Iar mai apoi Marius Copil și-a câștigat serviciul și românii conduceau cu 3-0, scor la care Ungur și Copil au ratat trei noi mingi de break cu care puteau să se desprindă la 4-0. Și în loc să facă 4-1, Ungur și-a pierdut serviciul, servind extrem de slab. În cele din urmă, Ungur și Copil au reușit să câștige setul doi cu 7-5, pe serviciul lui Nicholas Monroe.

Marius Copil a servit primul în super-tie-break și și-a făcut serviciul. Au făcut apoi mini-break pe serviciul lui Sitak, au condus apoi cu 4-1, 4-2 și 4-3, scor la care Copil și-a pierdut ambele servicii. Au reușit apoi să facă dublu re-break pe serviciul lui Sitak și să revină la conducere. Unguru a reușit să-și facă ambele servicii și perechea română a preluat conducerea cu 8-5. Marius Copil a servit de două ori la 8-7, a câștigat primul serviciu și a făcut rost de două mingi de meci. dar și-a pierdut al doilea serviciu, Sitak a urmat la serviciu și a egalat scorul la 9-9. Apoi Sitak a obținut minge de meci, dar Ungur a urmat la serviciu și a egalat la 10-10, însă Copil a trimis returul afară și a oferit pe tavă adversarilor mingea de meci. Românii au reușit să egaleze apoi la 11-11. Însă copil a returnat afară serviciul doi al americanului. După care, Marius Copil a urmat la serviciu, a servit bine și a egalat scorul la 12-12. Însă din păcate, Ungur a returnat afară mingea de pe al doilea serviciu al lui Copil. Tot copil a anulat și cea de-a treia minge de meci, printr-un retur pe culoarul de dublu. Ungur a anulat la 13-14 a cincea minge de meci, adversarilor, iar mai apoi a obținut cea de-a treia minge de meci.

Însă, tot Ungur a ratat minge a de meci pe serviciul americanului printr-un retur lung, afară. La 15-15, românii au obținut a patra minge de meci. Marius Copil a urmat la serviciu și românii au reușit să câștige finala.

Astfel că trofeul rămâne în România, fiind pentru a patra oară consecutiv când un român câștigă finala de dublu masculin, după ce Horia Tecău s-a impus în 2012, 2013 și 2014, alături de Robert Lindstedt, Max Mirny și Jean Julien Rojer.

Marius Copil și Adrian Ungur vor primi un cec în valoare de 24.280 de euro și câte 250 de puncte ATP pentru câștigarea trofeului.

finalisti dublu brd 2015

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata