Breaking news

Adrian Ungur s-a prăbușit în clasamentul mondial. A ajuns pe locul 309

loading...
0 2

Adrian Ungur s-a prăbușit în clasamentul ATP de simplu masculin. Românul a coborât 112 locuri față de săptămâna trecută, fiind de azi pe poziția 309.

adrian ungurAdrian Ungur calcă pe urmele lui Victor Hănescu și e aproape de a-și încheia cariera în tenisul profesionist. Piteșteanul nu mai joacă nimic și continuă să se prăbușească în clasamentul de simplu masculin al ATP.

Dacă pe 11 iunie 2012 a atins cea mai bună clasare din carieră, locul 74 mondial, azi se află pe poziția 309. Și asta pentru că de săptămâna trecută a coborât 112 locuri, având de azi doar un total de 147 de puncte ATP.

Adrian Ungur ar putea să se apuce să joace doar dublu, căci stă mult mai bine în clasament, fiind de azi pe locul 106 mondial cu un total de 669 puncte.

De azi, Ungur va juca la turneul ATP Challenger de la Praga, unde în primul tur va da peste moldoveanul Radu Albot, locul 93 mondial și al șaselea favorit al competiției.

Cel mai bine clasat român în ierarhia ATP de simplu masculin este Marius Copil, aflat în prezent pe locul 189 cu un total de 254 de puncte.

Victor Hănescu se află de azi pe poziția 223 ATP, cu un total de 216 puncte.

Dragoș Dima a urcat un loc față de săptămâna trecută și e de azi pe 439 cu un total de 88 de puncte ATP.

În ierarhia de dublu masculin, Horia Tecău rămâne cel mai bine clasat român. Tecău staționează pe locul 5 cu un total de 6780 de puncte ATP.

Florin Mergea staționează și el pe locul opt ATP cu un total de 4550 de puncte. Mergea și Tecău vor juca de azi pe tabloul principal de dublu al turneului ATP Masters 1000 de puncte de la Montreal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata