Breaking news

Adrian Ungur s-a calificat pe tabloul principal la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Adrian Ungur s-a calificat luni, pe tabloul principal de simplu masculin din cadrul turneului ATP BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, competiție găzduită de Arenele BNR din București.

adrian ungur - brd nastase tiriac trophyAdrian Ungur, cap de serie numărul 4 al calificărilor, l-a învins luni, în două seturi pe cehul Jaroslav Pospisil, scor 6-4, 6-4.

Adrian Ungur a câștigat primul set cu Pospisil, cu scorul de 6-4, după 42 de minute de joc, grație break-ului reușit la scorul de 4-3.  Românul a început setul doi cu un brake, după care s-a distanțat la 2-0 pe propriul serviciu.

Ungur a făcut din nou brake la scorul de 2-0, apoi s-a distanțat la 4-0 pe al doilea serviciu. La scorul de 4-1, românul și-a pierdut serviciul, iar cehul a mai redus din diferența de scor.

În primul tur al calificărilor, Adrian Ungur l-a învins pe neamțul Matthias Bachinger cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3. În turul doi, Ungur a trecut în două seturi de bielorusul Egor Gherasimov, scor 6-3, 6-3.

Din cei patru români aflați în turneul de calificare, doar Adrian Ungur a reușit să acceadă pe tabloul principal de simplu masculin.

Victor Crivoi, Andrei Ștefan Apostol , Andras Szekely și Andrei Pătrui au fost eliminați încă din primul tur al calificărilor.

Calificarea pe tabloul principal îi asigură lui Adrian Ungur 12 puncte ATP.  pe tabloul de simplu masculin al BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, se mai află alți trei români: Victor Hănescu, Marius Copil și Patrik Ciorcilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata