Breaking news

Adrian Ungur s-a calificat în semifinale la Sibiu Open

loading...

Adrian Ungur s-a calificat vineri, în semifinale la simplu masculin în cadrul turneului ATP Challenger de la Sibiu, după ce a jucat două partide în doar câteva ore.

adrian ungurAdrian Ungur, singurul român rămas pe tabloul de simplu masculin de la Sibiu Open, este la un pas de finală. Vineri, românul a fost nevoit să joace două partide în doar câteva ore, întrucât meciul cu canadianul Steven Diez s-a întrerupt joi seară din cauza întunericului.

Adrian Ungur a pierdut primul set cu canadianul Steven Diez, în tie-break, 6-7(5-7), după o oră și 6 minute de joc. Și asta în condițiile în care românul conducea cu 4-1 în tie-break. După încheierea setului meciul a fost oprit din cauza întunericului.

Azi s-a reluat partida de la acest scor, însă românul a reușit să câștige următoarele două seturi, scor 6-3, 7-6(8-6) și să se califice în sferturile de finală unde l-a întâlnit pe neamțul Julian Reister.

Adrian Ungur a reușit să se impună în fața neamțului în două seturi, scor 7-5, 6-4, după o oră și 56 de minute de joc.

În semifinale, Ungur, cap de serie numărul cinci,  va juca cu Jaroslav Pospisil.

Pentru accederea în semifinale, Adrian Ungur și-a asigurat un cec în valoare de 3250 de euro. Ungur este câștigătorul din 2012 al turneului challenger de la Sibiu și pentru a-și păstra cele 90 de puncte câștigate, trebuie să câștige și în acest an.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata