Breaking news

Adrian Ungur s-a calificat în finala turneului de tenis de la Sibiu

loading...
0 2

Adrian Ungur a câștigat duelul românesc din semifinala de simplu de la Sibiu Open și s-a calificat în a doua finală ATP Challenger din 2015, după cea de la Cordenons, Italia.

adrian ungurAdrian Ungur l-a învins sâmbătă, în semifinale pe Petru Alexandru Luncanu, în două seturi, scor 6-1, 6-1.

Luncanu, venit din calificări, revelația turnueului de la Sibiu, nu a avut nicio șansă în fața lui Adrian Ungur, jucător aflat pe locul 226 mondial.

În primul set, Luncanu a câștigat un game prin re-break-ul făcut la scorul de 4-0. În setul doi, Luncau a câștigat prima și singura dată pe propriul serviciu, în debutul partidei.

Accederea în semifinale la Sibiu Open este cea mai bună performanță din carieră pentru Alexandru Petru Luncanu pentru care va fi recompensat cu 33 de puncte ATP și un cec în valoare de 2130 de euro.

Luncanu va juca azi alături de Victor Crivoi, în finala de dublu de la Sibiu Open, contra sârbilor Bozoljac și Dusan Lajovic.

Adrian Ungur va juca în finală cu învingătorul din semifinala disputată de Pere Riba și Miljan Zekic.

Pentru calificarea în finala de la Sibiu Open, Adrian Ungur și-a asigurat 55 de puncte ATP și un cec în valoare de 3600 de euro. Dacă va câștiga finala, Ungur primește 90 de puncte ATP și un cec în valoare de 6150 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata