Breaking news

Adrian Ungur l-a învins pe Grega Zemlja în Cupa Davis. România conduce Slovenia cu 2-0

loading...

Adrian Ungur a reușit vineri seară să-l învingă în cinci seturi, la capătul unui meci maraton, pe slovenul Grega Zemlja, în al doilea meci de simplu al confruntării dintre România și Slovenia în Cupa Davis. După primele două meciuri, România conduce Slovenia cu 2-0.

adrian ungurAdrian Ungur, locul 193 ATP, l-a învins pe Grega Zemlja cu 4-6, 4-6, 6-3, 7-6 (3), 6-4, după o revenire de senzație, vineri, în Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad.

După trei ore și 15 minute de joc, Adrian Ungur a reușit să-și adjudece victoria. Românul a făcut un meci formidabil, reușind să întoarcă scorul de la 0-2 la seturi, după ce a salvat o minge de meci.

În primul meci de simplu de vineri, tenismanul arădean Marius Copil (25 ani, 202 ATP) l-a învins pe Blaz Rola (25 ani, 160 ATP) cu 7-5, 6-3, 7-6 (5).

Sâmbătă, de la ora 15,00, este programat meciul de dublu, perechea Florin Mergea/Horia Tecău urmând să primească replica slovenilor Aljaz Radinski/Tomislav Ternar, însă nu este exclus ca în locul acestora să joace mai valoroșii Rola și Zemlja.

Duminică vor avea loc ultimele partide de simplu, Ungur — Rola și Copil — Zemlja. Echipa învingătoare va juca pe teren propriu cu Spania, în perioada 15-17 iulie, în al doilea tur al competiției.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata