Breaking news

Adrian Ungur, eliminat în primul tur la Wimbledon de francezul Benoit Paire

loading...

Adrian Ungur a fost eliminat, luni,  în primul tur al probei de simplu masculin de la Wimbledon de francezul Benoit Paire.

adrian ungur - wimbledonAdrian Ungur nu a reușit să treacă de primul tur la Wimbledon, nici în acest an, fiind învins în patru seturi de francezul Benoit Paire, cap de serie numărul 25 în turneul de simplu masculin.

Adrian Ungur a pierdut primul set în fața francezului Benoit Paire, după ce la scorul de 4-5, adversarul său a făcut brake.

În setul doi, la scorul de 3-3, Ungur a făcut brake și a preluat conducerea cu 4-3, a urmat apoi la serviciu și s-a distanțat la 5-3. Francezul a urmat la serviciu, a făcut 5-4, după care Ungur și-a câștigat propriul serviciu și a reușit să câștige setul doi cu scorul de 6-4.

Din păcate, românul a pierdut setul trei cu scorul de 3-6. Adrian Ungur a început catastrofal și setul patru, pierzându-și primele două servicii. Astfel că francezul s-a distanțat la 4-0, după doar 15 minute în setul patru.

Francezul și-a adjudecat victoria și calificarea în turul doi, după o oră și 51 minute de joc, în patru seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3, 6-1.

În 2012,  Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur la Wimbledon de slovacul Lukas Lacko.

Pentru accederea în primul tur la Wimbledon, Adrian Ungur va primi 10 puncte ATP și un cec în valoare de 23,500 de lire sterline.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata