Breaking news

Adrian Ungur, eliminat de Jaroslav Pospisil în sferturi la BRD Brașov Challenger

loading...

Adrian Ungur a fost eliminat vineri, în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul BRD Brașov Challenger, de cehul Jaroslav Pospisil.

adrian ungurAdrian Ungur se oprește pentru al doilea an consecutiv în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Brașov. dacă în 2013 a fost învins de Patrick Ciorcilă, azi, românul a cedat partida în fața cehului  Jaroslav Pospisil.

Adrian Ungur a cedat primul set cu 2-6, după ce și-a pierdut de două ori serviciul. Prima dată la scorul de 2-2, iar mai apoi la scorul de 2-5.

Românul a început catastrofal și setul doi, pierzându-și serviciul și astfel i-a dat posibilitatea cehului să conducă cu 3-0. Din fericire, Ungur a avut o revenire în joc reușind egalarea la 3-3. Însă a pierdut setul tot pe prorpiul serviciu la fel ca și în primul set.

Astfel că după o oră și 28 de minute de joc, Adrian Ungur a pierdut partida cu cehul. Românul va primi doar 15 puncte ATP și un cec în valoare de 1020 de euro.

În sferturi de finală la simplu masculin la BRD Brașov Challenger a mai rămas un singur român, Alexandru Petru Luncanu care va juca cu principalul favorit al turneului, Andreas Haider-Maurer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata