Breaking news

Adrian Ungur deschide balul în Cupa Davis, România – Suedia

loading...

Adrian Ungur va juca primul meci din cadrul Cupei Davis – România – Suedia, vineri, de la ora 11.30, pe arena centrală a BNR, în compania suedezului Christian Lindell.

adrian ungur - Christian LindellJoi, la Arenele BNR a avut loc tragerea la sorți privind ordinea meciurilor ce se vor juca timp de trei zile, între români și suedezi în Cupa Davis.

Potrivit tragerii la sorți, Adrian Ungur, numărul unu în echipa României va juca prima partidă cu Christian Lindell, numărul doi din echipa Suediei.

Partida va începe vineri, de la ora 11,30, la Arenele BNR din București,.

A doua partidă de simplu a întâlnirii dintre echipele României și Suediei, din barajul de menținere în Grupa I a zonei Europa/Africa a Cupei Davis, va fi disputată de Marius Copil cu Elias Ymer.

Sâmbătă se va disputa meciul de dublu, între perechile Horia Tecău/Florin Mergea și Isak Arvidsson/Johan Brunstrom, de la ora 13,00.

După meciul de dublu, Victor Hănescu, retras recent din echipa de Cupa Davis a României, va primi Premiul Devotamentului față de Cupa Davis, din partea Federației Internaționale de Tenis.

Duminică vor avea ultimele două partide de simplu, Adrian Ungur — Elias Ymer și Marius Copil — Christian Lindell.

Toate cele cinci partide de tenis din Cupa Davis vor fi transmise în direct de TVR 2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata