Breaking news

Adrian Ungur, al treilea român calificat în optimi la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Adrian Ungur s-a calificat marți seară, în optimile de finală ale turneului de tenis ATP 250,  BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, desfășurat la Arenele BNR din București.

adrian ungur - brd nastase tiriac trophyZi magnifică pentru tenisul masculin românesc. Toți cei trei români aflați în primul tur la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, au reușit să se califice în optimile de finală. Hănescu a deschis ziua cu o victorie împotriva lui Dudi Sela. Apoi Marius Copil l-a învins pe francezul Adrian Mannarino.

Adrian Ungur, venit din calificări a încheiat fantastic ziua la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014 cu o victorie de senzație în fața canadianului Vasek Pospisil, cap de serie numărul 5 și locul 29 mondial.

Românul a pierdut primul set cu 5-7, deși condusese cu 5-4. Dar a reușit să revină fantastic în meci, adjudecându-și setul doi cu 6-2 iar pe cel de-al treilea cu 6-1.

În optimi, Adrian Ungur va juca cu Denis Istomin. În 2013, Ungur s-a oprit în primul tur, fiind învins de belgianul David Goffin.

Calificarea în turul doi la turneul de la București, îi asigură lui Adrian Ungur 20 de puncte ATP și un cec în valoare de 7405 euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata