Breaking news

Adrian Ungur a ratat calificarea în finala turneului challenger de la Torino

loading...

Adrian Ungur a ratat în mod dramatic, sâmbătă, calificarea în finala turneului challenger de la Torino, competiție dotată cu premii în valoare de 42.500 de euro.

adrian ungurAdrian Ungur a ratat pe propriile greșeli, calificarea în finala turnului ATP Challenger de la Torino.

Românul a pierdut în tie-break, semifinala jucată cu belgianul Kimmer Coppejans, cap de serie numărul trei la Torino.

Adrian Ungur și-a pierdut serviciul de două ori la rând în primul set, ca mai apoi să facă re-break la 3-0, dar în cele din urmă a pierdut setul cu 3-6.

În setul doi, Ungur a debutat cu break, iar la scorul de 1-0, a ratat șase mingi de game și i-a anulat belgianului trei mingi de re-break. Abia cu cea de-a șaptea minge de game, românul a reușit să-și facă serviciu și doar pentru că belgianul  a returnat afară.

Iar mai apoi, la scorul de 2-0, Adrian Ungur a reușit să facă al doilea break al setului și să preia conducerea cu 3-0. Scor la care românul și-a pierdut serviciul. După care, la scorul de 4-2, românul a reușit să facă re-break, a preluat conducerea cu 5-2, iar mai apoi a servit și a câștigat setul cu 6-2, dar abia cu a cincea minge de game.

Românul a debutat cu break și în setul trei, a condus cu 2-0, scor la care și-a pierdut serviciul, după care belgianul a reușit să egaleze scorul la 2-2. La acest scor, românul a reușit să facă re-break, însă în loc să se desprindă la 4-2, Ungur și-a pierdut din nou serviciul. Dar din nou, Adrian Ungur a reușit să facă re-break la 3-3 și a preluat conducerea în setul decisiv cu 4-3. La acest scor, românul a izbutit să-și facă serviciul dar abia cu a doua minge de game și după ce i-a anulat belgianului trei mingi de re-break.

La scorul de 5-4, Adrian Ungur a servit pentru calificarea în finala turneului challenger de la Torino, însă din nou și-a pierdut serviciul. Apoi, la 5-5, Ungur a ratat o minge de re-break, dar a obținut o a doua minge pe care a fructificat-o, a făcut 6-5 și a servit pentru a doua oară pentru câștigarea partidei. La 6-5, Adrian Ungur a ratat o minge de meci pe propriul serviciu, după care belgianul a reușit să facă re-break și astfel s-a ajuns la tie-break.

Unde, din nefericire, românul a pierdut cu 5-7, după ce la 5-4 a pierdut ambele servicii.

Accederea în semifinale la Torino îi sigură lui Adrian Ungur un cec în valoare de 2.130 de euro și doar 33 puncte ATP. De luni, Adrian Ungur va juca pe tabloul principal de simplu masculin al turneului ATP Challenger de la Roma.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata