Breaking news

Adrian Ungur a intrat în premieră în carieră în top 100 mondial la dublu masculin

loading...

Adrian Ungur a intrat azi, în premieră în carieră, în Top 100 jucători, la nivel mondial, în ierarhia ATP de dublu masculin. În timp ce la simplu, românul se află abia pe locul 189, la dublu, Ungur se află pe locul 98.

adrian ungurRomânia are de azi, trei jucători în top 100 mondial, în clasamentul de dublu masculin.

Adrian Ungur a urcat opt locuri față de săptămâna trecută, în ierarhia de dublu masculin, reușind astfel să intre în premieră în top 100 jucători la nivel mondial. Ungur are un total de 759 de puncte ATP la dublu masculin. În timp ce la simplu, Ungur are 258 de puncte și ocupă abia locul 189 mondial.

Horia Tecău rămâne cel mai bine clasat român în ierarhia de dublu masculin a ATP. Tecău staționează și în această săptămână pe locul 7 mondial, cu un total de 5380 de puncte ATP.

Florin Mergea a urcat un loc față de săptămâna trecută, fiind de azi pe locul 15, cu un total de 4000 de puncte ATP, grație câștigării turneului de tenis de la Stuttgart, alături de Rohan Bopanna.

Costin Pavăl a urcat 22 de locuri față de săptămâna trecută, fiind de azi pe poziția 179 ATP, cea mai bună din carieră, cu un total de 396 de puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata