Breaking news

Adrian Mutu revine în Liga I. Va juca la Petrolul

loading...

Adrian Mutu revine în campionatul intern de fotbal al României. Briliantul va juca din iarnă la echipa Petrolul Ploiești.

adrian mutuAdi Mutu revine în campionatul care l-a lansat în fotbalul internațional. Lupii galbeni de la Petrolul sunt pe cale să îl aibă în ogradă pe atacantul lui Ajaccio. Informația a fost confirmată de Dan Capră, acţionarul majoritar al Petrolului.

Am avut mai multe discuţii cu Adrian Mutu şi există în acest moment un acord ferm al jucătorului ca, din retur, să joace la Petrolul. Mai mult decât atât, pot să vă spun că nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer!”, a declarat Dan Capră pentru Jurnalul Prahovean.

Cosmin Contra, antrenor la Petrolul şi prieten la cataramă cu Mutu, se află în spatele negocierii cu briliantul.

Am vorbit în urmă cu câteva zile, n-a existat o negociere propriu-zisă la nivelul meu, dar i-am zis că-l aştept la Ploieşti. I-am spus câteva despre echipă, ce sistem jucăm, ce suporteri avem. Mi-a explicat însă că trebuie să vadă cum poate rezolva situaţia lui de la Ajaccio, pentru că acolo sunt nişte oameni pe care-i respectă foarte mult, s-au comportat frumos cu el şi nu vrea să plece înainte de a exista o înţelegere amicală cu francezii. Eu discut des cu Adi, e prietenul meu, în aceşti termeni am şi avut discuţia cu el. Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mutu în echipă?”, a spus Cosmin Contra.

Petrolul Ploiești ar fi a treia echipă românească la care joacă Adrian Mutu, după FC Argeș și Dinamo București. Adrian Mutu și-a început cariera de fotbalist profesionist la FC Argeș Pitești, de unde a fost vândut pe 600.000 €  la Dinamo București.

Dacă transferul se va realiza, Adrian Mutu ar urma să aibă un salariu decent la Petrolul, în jur de 300.000 de euro pe an. În prezent, Mutu primeşte aproape 1,2 milioane de euro anual la Ajaccio.

Până în acest moment, Adi Mutu a jucat la echipele: FC Argeș, Dinamo București, Internazionale, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina și Ajaccio.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata