Breaking news

Accidentare șocantă la Olimpiada de la Rio. Samir Ait Said și-a rupt piciorul la sărituri – VIDEO

loading...

Prima zi de calificări la gimnastică masculin, la Jocurile Olimpice de la Rio a oferit publicului o scenă de coșmar. Gimnastul Samir Ait Said și-a rupt piciorul stâng după o săritură ratată. Francezul a stat două minute culcat pe salteaua de aterizare ținându-și piciorul stâng în mână, așteptând intervenția echipei medicale.

Samir Ait SaidAit Said și-a rupt piciorul în timp ce concura în calificările la gimnastică, în proba de sărituri. La aterizare, ginmastul a căzut într-o parte, pe piciorul stâng, suferind, cel mai probabil, o fractură de tibie. După ce și-a rupt piciorul, francezul a fost nevoit să aștepte preț de două minute intervenția medicilor care l-au scos pe targă din arena de concurs și l-au dus la spital pentru a fi operat.

Momentul a fost unul extrem de șocant atât pentru spectatori cât și pentru ceilalți concurenți, arbitri și membri ai altor echipe participante la concurs.

Sportivul ar fi suferit o fractură de tibie.

”Samir a suferit o dublă fractură de tibie și va fi operat la Rio cât de curând posibil. Din spital, el a dorit să mulțumească tuturor pentru suportul arătat și a spus: Voi fi la Tokyo pentru a câștiga medalia de aur”, se arată în comunicatul UEG.

În urma săriturii, francezul a fost notat cu 12,866, dar gimnastul își ia adio de la Jocurile Olimpice este încheiat.

Gimnastul francez urma să concureze şi în proba de paralele, individual compus, sol şi inele.

Francezul a mai suferit o accidentare gravă la genunchi, la Campionatele Europene din 2012, astfel că a ratat Jocurile Olimpice de la Londra.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata