Breaking news

La pauză Oltchim este condusă de Viborg cu 15-16

loading...

Echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea joacă în această seară returul finalie Ligii Campionilor la handbal feminin contra deținătoarei titlului, echipa daneză Vioborg.

oltchim După primele 30 de minute handbalistele de la Oltchim sunt conduse cu un gol de echipa daneză Viborg. Dacă nu se întâmplă o minune în primele 15 minute ale reprizei a doua, Vibrg este 100% căștigătoare. În acest moment Oltchim are de recuperat 8 goluri pentru a câștiga trofeul.

După ce în manșa tu au pierdut lamentabil la 7 goluri diferență, handbalistele de la Oltchim au nevoie astă seară de o minunte pentru a câștiga trofeul european. Meciul va începem peste 60 de minute și se va desfășura în Sala Polivalentă din București. Toate biletele au fost epuizate, meciul jucând-se cu casa închisă, lucru care paote să fie un avantaj pentru handbaliostele române. Poate purtate de suporteri să producă surpriza serii și să căștige pentru prima dată cupa. Însă marele favorite la căștigarea trofeuli fiind handbalistele daneze. Este practic impozibil ca diferența de 7 goluri să fie recuperată, Olcthim având șanse minime să întoarcă rezultatul meciului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata