Breaking news

A doua medalie de argint pentru sportivii români la europenele de lupte

loading...

Performanțe notabile pentru sportivii români participanți la campionatele Europene de lupte din Baku. Ion Panait a câștigat medalia de argint, la categoria 66 kilograme în cadrul Campionatelor Europene de lupte. După cinci zile de concurs delegaţia României la competiţia de la Baku a adunat 4 medalii, două de argint și două de bronz.

ionpanaitLa categoria 66 de kilograme, Ion Panait a avut un parcurs excelent, depăşindu-i pe rând pe bulgarul Emil Asenov Milev, ucrainianul Serghi Krasilnikov, azerul Farid Mansurov, respectiv pe francezul Steeve Guenot în semifinale. În finala categoriei, Panait s-a confruntat cu rusul Ambako Vachadze, pe care nu a putut să-l depăşească.

Tot astăzi, Eusebiu Diaconu a înregistrat două victorii consecutive, la 60 de kilograme, în faţa ungurului Ede Komaromi şi a georgianului Revaz Lashkhi, dar a fost învins în semifinale de ucraineanul Konstantin Balitsky. În recalificări, Diaconu a cedat în faţa rusului Zaur Kuramagomedov, ratând medalia de bronz (locul V la final).

La categoria 55 de kilograme, Virgil Munteanu a fost eliminat în turul secund, de rusul Nazyr Mankiev, în timp ce Ionel Puşcaşu a pierdut din primul tur al categoriei 74 de kilograme.

Până astăzi, delegaţia României mai câştigase trei medalii, bronz la categoria 84 kilograme, lupte libere, prin Ştefan Gheorghiţă, şi la lupte feminine, prin Ana Maria Pavăl, la 55 kilograme, respectiv argint, prin Estera Dobre, lupte feminine, la categoria 51 kilograme.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata