Breaking news

A doua ediție Dr. Oetker Press Cup la tenis și-a desemnat câștigătorii

loading...

Tenis Club din Curtea de Argeș a fost timp de trei zile, în perioada 26-28 iunie, gazda celei de-a doua ediții a Dr. Oetker Press Cup la Tenis. Competiția sportivă este organizată pentru jurnaliștii pasionați de tenis.

pres cup dr Oetker 2015Dr. Oetker Press Cup 2015 a avut trei probe: simplu masculin, simplu feminin și dublu masculin.

În proba de simplu masculin s-au înscris 16 jurnaliști, la simplu feminin 8 participante, iar la dublu masculin au fost opt echipe.

În mod excepțional, Iosif Rotariu, deși nu este jurnalist de profesie, a acceptat să joace atât la simplu cât și la dublu.

Fotbalistul a câștigat proba de simplu masculin, dar și pe cea de dublu masculin alături de Cristi Vlad de la Digi Sport.

Andreea Gheordunescu de la Argeș Express a câștigat proba de simplu feminin din cadrul Dr. Oetker Press Cup la tenis.

Organizatorii au decis ca la festivitatea de premiere, să acorde diplome și medalii de participare tuturor jurnaliștilor prezenți în competiție.

Directorul turneului, Ioan Cozma, a oferit participanților, o petrecere de pomină la Păstrăvăria Brătioara. Oaspeții au fost tratați regește de organizatori, fiind ospătați din plin cu păstrăv, grătare și vinuri alese păstrare într-o cramă săpată în munte.

În timp ce jurnaliștii se ospătau din bunătăți, un taraf le cânta de zor muzică populară și de petrecere, într-o cabană superbă din lemn, prin fața căreia trecea pârâul Brătioara.

Francezul Herve Madramany, arbitru internațional de tenis, a a oficiat și supervizat partidele competiției rezervate jurnaliștilor.

Iosif Rotariu a jucat și un meci demonstrativ, pentru Kassandra. Competiția de tenis pentru jurnaliști este realizată grație lui Ioan Cosma, directorul general al companiei Dr. Oetker, din dragoste pentru tenis.

Pasiunea pentru sportul alb, l-a determinat pe Ioan Cosma să construiască la Curtea de Argeș o bază sportivă superbă, care găzduiește atât turnee ITF, turnee internaționale pentru juniori cât și Cupa Victor Hănescu.

Tenis Club a fost inaugurat în 2014 în prezența lui Ilie Năstase și a președintelui Federației Române de Tenis, George Cosac.

Gheorghe Borțan este Președintele Tenis Club Curtea de Argeș, a cărei bază sportivă include cinci terenuri de tenis pe zgură dotate cu nocturnă. Cât și o sală acoperită cu teren green set pentru antrenamentul în sezonul rece.

Clubul de tenis își deschide porțile și pentru cei care vor să învețe acest sport, indiferent de vârstă.

Baza sportivă a tenis Club Curtea de Argeș include și terasă, sală de protocol, vestiare cu duşuri şi toalete, precum şi posibilitatea de racordare a rachetelor .

La festivitatea de premiere, Directorul turneului, Ioan Cozma a lansat invitația jurnaliștilor de a veni și la ediția din 2016 a Press Cup, care se anunță mult mai puternică prin participarea unui număr mai mare de ziariști atât din România cât și din alte țări.

diplome si medaliipastravaria bratioara

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata