Breaking news

Oltchim a pierdut în Danemarca

loading...

Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost învinsă în această după amiază de campioana Danemarcei, Viborg, în ultimul meci al fazei grupelor.În semifinale va juca cu echipa ungară Gyor ETO.

HANDBAL FEMININ - VALCEA - BRASOVEste prima înfrângere înregistrată de echipa vâlceană în grupa principală din Liga Campionilor. Danezele au început bine partida de pe teren prorpiu, înscriind primul gol al partidei. Handbalistele de la Oltchim au reușit să țină pasul cu jucătoarele de la Viborg, însă doar în prima repriză. În a doua repriză, Vibor s-a distanțat și la 4 goluri diferență. În minutul 53 Oltchim a reușit să egaleze scorul la 22. Însă handbalistele lui Voinea s-au relaxat pe final de meci, ne mai reuștind să finalizeze atacul, au ratat multe aruncări de la 9 metrii și Roxana Gațel a ratat și o aruncare de lla 7 metri, obținută de Oana Manea. Finalul de meci a fost al lui Viborg care a învins-o pe Oltchim cu scorul de 33 la 26.

Chiar și cu această înfrângere usturătoare, din ultimul meci din cadrul fazei grupelor, Oltchim ocupă primul loc în gurpa a doua principală și  este calificată în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Clasament grupa a IIa principală.

1. Oltchim – 9 puncte

2. Viborg – 8 puncte

3. Hypo Viena – 5 puncte

4. Dinamo Volgograd – 3 puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata