Breaking news

World Class România deschide un nou club de fitness în București, în centrul comercial Pipera Plaza

loading...

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, continuă extinderea în București și deschide, în luna decembrie, un nou centru World Class, în cadrul Pipera Plaza, cel mai recent proiect comercial din Capitală.

worldclassAcesta reprezintă cel de-al șaselea club de fitness deschis în anul 2015, marcând al 18-lea centru din rețeaua World Class România, alături de W by World Class – conceptul premium de club de fitness lansat în vară. Cele șase centre deschise anul acesta au presupus o investiție totală de peste șase milioane de euro.

Cu o suprafață totală de peste 1.470 de metri pătrați, World Class Pipera Plaza include o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, o zonă de cross fitness, un studio de aerobic și o sală modernă de cycling. De asemenea, centrul include o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags, Core Bags și multe altele.

“Clienții noștri au în permanență nevoie de servicii de înaltă calitate, ușor de accesat, de aceea pentru noi este foarte important să fim cât mai aproape de ei, de locuințele lor și de birourile unde lucrează. Noul club de fitness, World Class Pipera Plaza, va completa prezența noastră în zonă și va deservi cu profesionalism noii clienți, oferindu-le atât programe de antrenament alături de cei mai buni instructori World Class, cât și dotări de ultimă generație. Vom continua strategia de extindere și vom inaugura și alte centre World Class, astfel încât să transformăm fitnessul într-o activitate accesibilă pentru o parte cât mai mare din populația României”, a declarat Michael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Clienții World Class Pipera Plaza pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către instructori certificați internațional sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști. Abonamentele pentru World Class Pipera Plaza pot fi deja achiziționate, la un preț special, iar până la deschiderea clubului, clienții se pot antrena în orice club din rețeaua World Class.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-21:00.

Pentru mai multe detalii despre World Class Pipera Plaza, accesați: https://pipera.worldclass.ro/

Despre World Class România

World Class România este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă și numără 18 centre în toată țara și peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

În vara anului 2015, World Class România a lansat un nou concept de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare în cadrul căreia membrii au posibilitatea să se deconecteze și să se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai înaltă calitate, într-un cadru intim și exclusivist. Centrul W by World Class este situat în zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, București.

Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), susținut de patru investitori: EBRD, AXA, Rabobank și EIF. Fondul de investiții se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesați:  http://wbyworldclass.ro/ și  https://www.facebook.com/wbyworldclass.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați:  http://www.worldclass.ro/ și  https://www.facebook.com/worldclass.romania.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata