Breaking news

Wilmark s-a făcut patron de plajă pentru nudiști la Vama Veche

loading...

Wilmark, juratul emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro TV, și-a deschis o plajă la Vama Veche, pentru nudiști. Turiștii, amatori de senzații tari, se pot bronza în costumul lui Adam.

plajaWilmark, sătul de betoanele din Capitală, și-a luat soția și copii și a dat fuga la malul mării, unde s-a apucat de afaceri.

Micuţul Wil şi-a tras un bar, dar şi o plajă pentru nudişti în Vama Veche, nonconformista staţiune din sudul Litoralului.

Cei care vor ca pielea să le fie bronzată uniform peste tot, chiar şi în cele mai intime părţi ale corpului, pot să facă plajă complet dezbrăcaţi.

Afaceristul columbian, prin venele căruia curge sânge latin, zi de zi inspectează locul pentru ca totul să fie în ordine şi clienţii dezbrăcaţi să fie satisfăcuți.

Plaja pentru nudiști a lui Wilmark poartă numele de rumberos.

Am deschis întâi barul şi apoi, ca să nu deranjez pe cei din faţa mea cu muzica latino, am concesionat şi plaja care e numai pentru nudişti. Plaja nudiştilor are şi un nume: rumberos. Adică o cobinaţie între rom şi bere care în ţara mea înseamnă distracţie. Chiar dacă sunt patron de plajă, nu am abandonat afacerile din Bucureşti”, a declarat  Wilmark pentru Libertatea.

Columbianul spune că plaja este doar un moft pentru care scoate din buzunar 5000 de euro. Cei care vor să stea cu cortul pe plaja de nudiști plătesc 10 lei pe zi, iar pentru cei care vin cu cearșaful, este gratis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata