Breaking news

Wentworth Miller, vedeta serialului american Prison Break, a mărturisit că este gay

loading...

Wentworth Miller, cunoscut graţie rolului principal jucat în celebrul serial american „Prison Break„, a făcut o mărturisire bombă. Actorul a spus că este homosexual.

Wentworth MillerVeste șoc la Hollywood. Cel mai în vogă actor al momentului, Wentworth Miller a detonat bomba în cetatea filmului. Actorul a mărturistit că este gay și că este mândru de acest lucru.

Mărturisirea a fostă făcută de actor într-o scrisoare adresată organizatorilor Festivalului Internațional de Film de la Sankt Petersburg. Actorul a refuzat să participe la festival din cauza legilor anti-gay adoptate în ultima vreme de autorităţile de la Moscova.

“Vă mulţumesc pentru invitaţia dumneavoastră. În calitatea unei persoane care a vizitat deja Rusia în trecut şi care poate totodată să afirme că are într-un anumit grad o origine rusă, aş fi foarte fericit să accept. Şi, totuşi, în calitate de bărbat gay, trebuie să refuz”, a declarat Miller în această scrisoare adresată directorului festivalului, Maria Averbakh.

Wentworth Miller, în vârstă de 41 de ani, spune că a fost “profund tulburat de actuala atitudine faţă de bărbaţii şi femeile gay şi de felul în care sunt trataţi aceştia de către Guvernul Rusiei” şi că nu doreşte să participe la un festival într-o ţară în care “persoanelor ca el le este negat în mod sistematic dreptul fundamental de a trăi şi de a iubi în mod deschis”.

Parlamentul din Rusia a interzis răspândirea “propagandei gay” în rândul minorilor printr-o lege votată în luna iunie.

Wentworth Miller, devenit celebru în toată lumea grație personajului Michael Scofield din serialul “Prison Break”, s-a orientat în ultima vreme către scris şi semnează scenariul pentru thrillerul dark din acest an “Stoker”, în care rolul principal este jucat de Nicole Kidman.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata