Breaking news

Vladimir Drăghia s-a apucat de scris poezii. Luna viitoare își lansează cartea

loading...

Vladimir Drăghia, cel mai râvnit burlac din România, fost sportiv de performanță și actualmente actor, are talent și la scris poezii. În octombrie își va lansa cartea.

vladimir draghiaActorul Vladimir Drăghia, pe care îl veți vedea pe 2 octombrie, la Antena 1, în prima ediție a celui mai nou, spumos și înclinat show, “Totul e permis”, va lansa în curând primul său volum de versuri.

Am început să scriu poezie acum un an de zile și deja am 30 de poezii”, spune fostul “burlac”.

“Trec anii și astept prea răbdător să-mi treacă/pofta asta acră de dulceața de carne macră” sunt versuri din cartea “Dragoste n-are plural”, pe care Vladimir Draghia o va lansa peste două săptămâni.

Prima ediție a show-ului “Totul e permis” îi va aduce în fața publicului, în probe dintre cele mai spectaculoase și spumoase care au la bază teme de actorie precum mima și improvizația, pe Dorina Drăghici, Marius Manole, Medeea Marinescu, Adriana Titieni, Vladimir Drăghia, Răzvan Simion, Lucian Ghimiși și Cosmin Seleși, împărțiți în două echipe.

Iar “Trupa de show”, la care concurenții au avut de improvizat pe mai multe piese celebre, în postura de instrumentiști și soliști vocali, “Foto Mima”, unde, în decurs de trei minute, cele două echipe aveau de ghicit cât mai multe imagini, ori “Hai la dans”, în care unui reprezentant al fiecărei echipe i se dă ocazia să fie sufletul unei petreceri imaginare, sunt trei dintre probele serii.

Proba de foc a show-ului și cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, o suprafață pe care se alunecă foarte ușor și pe care concurenții au de improvizat pe teme date, la indicațiile prezentatorului Alexandru Ion.

Supershow-ul “Totul e permis” poate fi  urmărit, începând din 2 octombrie, în fiecare miercuri, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata