Breaking news

Vlad Craioveanu:Știu că unii oameni nu mă pot înghiți… dar insist până îi aud tușind

loading...

Vlad Craioveanu intră în gașca nebună de dimineață, alături de Dinculescu, DJ Andi și Orlando, începând din 26 august, doar la Radio 21!

Vlad CraioveanuCei patru matinali sunt puși pe glume și promit ascultătorilor 21 că își vor începe diminețile cu show de show!

„Babele vor deveni atlete, bunicii se vor simți ca la 18 ani, licuricii vor fi supraponderali și vor avea 5 kile fiecare, senzualitatea va fi în sandale iar curajul și buna dispoziție vor fi mai hrănitoare ca niciodată: 30% vitamine și fără e-uri și ă-uri. Virilitatea poporului român, după ce va asculta matinalul, va fi atât de mare încât țărilor vecine… le va sta în gât. La fel și concurenței! Dar nicio problemă, îi batem noi pe spate prietenește, ca să-și revină. Eu știu că unii oameni nu mă pot înghiți… dar eu insist până îi aud tușind” a spus Vlad Craioveanu, râzând în hohote.

Din 26 august, Matinalii 21 se aud în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Noaptea, de la 21:00 la 24:00 intră „Schimbul 3 în mare fel”, cu Bogdan și Shurubel. O emisiune în care cei doi DJ Radio 21 vorbesc despre toți și toate, fără inhibiții și rețineri, singura regulă fiind că nu există nicio regulă.

„Stație de distracție” revine în aer cu Andreea Berghea de la 10:00 la 14:00, iar de la 14:00 la 18:00 continuă cu DJ Optick. Liviu Hodor și Cristi Stanciu preiau controlul la butoane, de la 18:00 la 21:00, în „Request 629”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata